Χρώματα

maRkus espresso winebar: Ξεχωρίζει από τα συνηθισμένα! Ένα ποτήρι καλό κρασί, συνοδεία πλατό τυριών και αλλαντικών ή και γευστικών μεζέδων, και καλή παρέα είναι τα απαραίτητα συστατικά για να περάσετε ένα όμορφο  βράδυ, και όχι μόνο.
 Ένα από τα wine bars που ήρθε στην πόλη για να μείνει.


 Το maRkus espresso winebar,ο πρώτο elegant wine bar της πόλης στην παραλία , με θέα την θάλασσα, αγαπά ιδιαίτερα το ελληνικό κρασί, τιμά τις ποιοτικότερες ελληνικές ετικέτες, προσφέρει γεύσεις που θα σας βάλουν σε πειρασμό και πιάτα με άψογη παρουσίαση.

Ξεχωρίζει για την αισθητική και την ποιότητά του, φιλικά μοντέρνο και χαλαρό, θα σας κάνει να περάσετε όμορφες στιγμές με την παρέα σας γεμάτες με μεστές γεύσεις και μεθυστικά αρώματα


 Η διακόσμηση συνδυάζει το industrial με το αντικέ, με το σύνολο να δένει από μία πολύ λεπτομερή και προσεγμένη "τεχνητή παλαίωση" στους τοίχους.


Multiethnic μενού, ποικιλίες τυριών 2 & 4 ατόμων,μοναδικά snacks, κρασιά από τον ελληνικό και το διεθνή αμπελώνα,κρύα πιάτα ....

Το maRkus δεν προσανατολίζεται μόνο στο κρασί & καφε αφού συμπληρώνει τη διασκέδαση με υπεροχες μουσικες από Djs και πολλές εκδηλώσεις !
Share on Google Plus

Σχετικά

Το Let's Go Preveza είναι ένας φρέσκος, καλοκαιρινός οδηγός έντυπης και ηλεκτρονικής μορφής του Νομού Πρέβεζας.
    Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου